söndag 14 november 2010

stort LOL på helgen ?!

shredd på kyrkan i vemdalen

farbror blå kom...

kaninmössa
Okej, FAN vad det händer sjuka saker då.. Nu ska ja berätta en härlig samt ohärlig lördag i Whovalley!
Lördagen började med åka i backe, det var sjuukt skönt eftersom de snöat konstant sen torsdagkväll! Så de var massa puder!:) Så kom ju Titti, Max, Carro & Albin tillslut! Var kul o få träffa er!! Så vi hade gött häng hela dan i backen :) mycket lyckat!
Kom la hem vid fyra tiden, började ju fixa o grejja.... Fixade mig en massor mä löshåret o skit, sen kom ja på , äsh drar till ica o färgar de istället. Så nu vart man mörkbruuun igen eftersom de inte vart någon färg alls utan ba skit typ :) haha. Så började färga håret, duscha fixa om mig och allt sånt där. Så kom mina efterlängtade östersundare tillslut :'D väntan var över! Så vi drog direkt och kolla om d fanns något kul att byga o åka på i byn :P Vilket vi gjorde, hittade en kyrka! Bra va? Så där stod ja o anton o frös och tog kort & höll utkik efter bilar ;) Medans Kevin och Emil Moberg var försökskaninerna! Antar att de gick fint åkte ju trots allt inte själv så vad vet ja va de tyckte :D menmen! Efter en bra stund vid kyrkan beslöt vi oss för att lägga ner o åka hem, men först ville vi upp te skalet o kolla in läget på hotellet = höstforum... vilket vi gjorde!
Nu börjar de riktiga :)
Åkte förbi hotellet mot klövsjö hållet och tänkte kolla om de fanns någon jävel att jävlas med på vägen typ mog1 :D?! Så insåg vi att nä äsh palla liksom, så finns de ju INGEN stans att vända, men såklart, åker vi förbi en infart... 4st super hypade kids i en bil och så ska man helt plötsligt tvärstanna och backa tillbaka till infarten så man kan vända:P dock blev allt liet förhastigt så först skriker kevin : DIKE! Sen SMACK satt man där nere i diket mä bilen:P INTE kul, skrattade nog under den tiden tills vi stannat... (Anledningen till att d blev så bråttom var ju för de kom en bil bakom oss...) Så snubben i den bilen var 28 år, hette Sven, spelade Hockey, var ägd av DOLLARSTORE och gillade bilar & ORMAR ?!?!? :P aja.
Men precis när Sven kom, åker det ju SJÄLVKLART förbi en snutjävel !! som stannar... sen kommer de en till polisbil... och ytterligare 3bilar till... dude de räcker me en, eller? Man brukar ju ha kasst tålamod på polisen, eller? Men tur så äre ju faktiskt norrländska länsmännen BETYDLIGT mycket trevligare och bättre än Borås polisen! MEN iaf.... Snutade försökte hjälpa oss med bilen upp... men gick inge vidare alls.. Sen så kollade de ju självklart alkotest på emil och kollade upp bilen. DÅ JÄVLAR visade sig att bilen inte var skattad från 2009 (?) alltså hade ägaren innan Emil inte cashat de! Så då fick ju emil böter på det. Sen så fick han en jävla massa annat skit att betala också.. Sjukt drygt. Menmen, tog ett jävla bra tag innan vi fick tag på bilbärgaren i Svenstavik, så när vi väntade på honom stack jag anton kevin emil & SVEN hem te mig, ja o kevin somna, SVEN bad om socker med kaffe, skulle ja kalla det... och berättade väl hela sitt liv för Emil och Anton:P Stackare, haha! Så Stack de iaf när bärgaren kommit då. Alltså ja o kevin fortsatte sova, när Emil o Anton kommer tillbaka då har grannen låst dörren, så vaknar av att emil bankar sönder på rutan o ja flyyger upp rädd som ett jävla as !!!:P Tyckte han såg mer besvärad ut än vad han gjorde innan när de kom tillbaka...(sven stack, PUH!) Så säger han: de har gjort sönder bilrutan! Under de 25 min vi var borta från biljäveln har alltså någon idiot gjort sönder rutan, tagit EN vante och EN mobilladdare, men fan inte antons systemkamera för 8000.. var la jävligt tur men de känns ju som en jävla jubelidiot kan jag lova som missar en kamera, låg ju bra mycket mer värdesaker i bilen också liksom! Sjukt skumt... Så aja, de va de, rutan sönder på krashad bil, kunde ju bara inte bli bättre det här! Så sammanlagt för all kostnad så kommer det ligga på ca 9000 kr att få allt fixat... Så jävla drygt, tycker så synd om Emil, han hade ändå lagat däcken bara nån vecka tidigare... Så nu detta! Ja va ska man säga, jävla händelserik kväll... De hela slutade ju med att vi inte åkte nå bräda idag ^^ Utan satt hema o dega osv... Så kom Antons gulliga mamma och hämtade grabbarna ända från ösd till mig (ca 2h!!) Menmen, de va det:P

Nu äre söndag som sagt och de e ba o tagga skolan imorgon i Sveeeg motherfuckers! en till roman btw:)..

Nu blire data häng hela kvällen sen sova!
Och även tagga WINTER JAM / STOCKHOLM nästa helg... woohooo !! Kommer bli så jävla awesome:D fyller för övrigt år om en månad !!!

älska livet!

Peace

2 kommentarer: