onsdag 23 mars 2011

det räcker nu?

Jag tycker det skumma vädret kan lägga av nu.. Det är bara allmänt förjävla jobbigt, såg ut som ett snö monster idag när ja kom hem från skolan! Var ju rena kaoset! Sluta snöa nu och låt våren komma fram för fan! Är riktigt taggad på sol & värme nu! OFC i love winter the most.. Men den är trots allt över snart så då ser man självklart fram emot sommaren! Kunna ha på sig lätta och goa kläder istället för 10kg vinter kläder..
Glöm föresten inte att ställa fram klockan! På lördag den 26e (min madre fyller även år, hihi) Så den natten till 27e kl 02:00 ställer man fram klockan till 03:00! SOMMAREN ÄR PÅVÄÄÄG! Känns det som :)
Idag hände inte mkt, skola i Hede, drog hem till Lisa kollade klart på Gran Torino, sjukt bra film! Drog hem till Vemdalen, drog på en dokumentär om wu tang som ja inte sett innan.. Rock The Bells, sjukt bra hittills! Sen fixilicious och sen tillbaka till skolan för att käka på treornas kvälls restaurang!;D Det var niggaaaa goott!! BRA jobbat! :) Nu ska ja se klart om wu och sen nana, imorgon blire badhuset i sveeeeg! TAGGA! Not..
snart kommer hatten fram när våren är här!
/BLESS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar