söndag 3 april 2011

Yo sunday!

Denna helgen har bestått av mycket chill kan man säga. Skönt men tråkigt, gillar när man drar iväg någonstans!! I fredags tog ja upp min sationära dator jävel till coffe för han har riktigt internet!! Brukar sitta på iphonens på bärbara, men den gamla burken är så seg så .. Får hoppas på att morsan köper ny bärbar (för den e lite mongo) och så att ja får den =) HP säger väl allt? Mac, den dagen, den drömmen! Menmen, vi chillade, kollade lite bourne identety & lite av supremacy, allmänt nörda vid datorer tiep!
Menmen igår så drog vi till skalet! (Vi är jag coffe emil, så kom våra kära brånan locals, Alvis och Per berglin! Även vår lilla huddik boy Erik hansson!) Vi hade sjukt kul iaf, de va fett slask shredd, vilket var lite jobbigt, (har inte vallat brädan på ett år...) så att åka slask blir lite svåååårt för jag kommer knappt fram x) Menmen, skulle slänga lite treor som ja inte vågar göra efter min galna krash i edsåsdalen... haha så slängde lite ettor ba va rätt chill att få kontroll o landa swich, men de va lite tråkigt, hade man fått mer fart hade de vart lättare att göra trea!! Så är fett taggad för på tisdag har vi friluftsdag, så hoppas på bra väder :D Hahaha shiiiiiiit låter som värsta nooben trea är säkert ass lätt, men hopp är ja svin rädd för.. föredrar att raila, bästa som finns tiieeeeep!
(random bild från i vintras, goa östersundare!)
Åså idag då så far vi till klövsjö, backen sööööög på förmiddagen!! Hade varit kallt inatt så allt slask var IIIIIS!! Med tanke på att jag inte har några stålkanter så vare inge roligt alls.. Men sen efter ett tag kom liiite sol och gjorde upp slasket! Dååå våga ja mig på boxarna =) (VARFÖR FINNS DOM INTE I VEMDALEN?!) lackar, vemdalens bästa "t-box" är i barnbacken... suck..

Aja, inte hänt något speciellt, ELLER JO! Igår, hahahahaha, coffe skulle göra handdrag efter röda i skalet... hahahaha, svårt att förklara... men lovar att han flög! huvudet var typ på platån och skidorna rätt upp i luften sen bara försvann han bakom landningen.. kan vart de roligaste !! Sen vare även nåra 08 turister, HAHA galningar! Deras homie fick 1000 spänn om han hoppa svarta, HAHA!! Först hör man ba när han skriker mot hoppet... sen BOOOOOMMM rätt på platån och så skriker han aj.... hahahah var också jävligt epic..

AJA nu orkar ja itne skriva, skriver en roman om ja har tråkigt så varsegod... Snart ska ja coffe och lisa baka kladdkaka!=D

(Taggar btw Apptertiff open den 16e, vilka kommer dit? Hoppet verkar sjukt epic.. 21meter platå! Galningar som kör på de där:D Någon järvsö bor som vill bju på boende under den helgen btw??)
/BLESS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar